Reset Password

Mi ostvarujemo vaše planove

Advanced Search

Naše usluge

Ono što nudimo i našim suradnicima – iznajmljivačima  je čitava lepeza usluga:  

Gosti jako vole aktivni turizam,oduvijek a posebno u zadnjih 8 godina kako se promijenila cijela struktura gostiju, duljina boravka a i interesi gostiju.

Tako sam ja proučila sve mogućnosti i krenula u suradnju s OPG-ovima s otoka Raba  i u tom smjeru gostima prezentiramo obiteljska imanja vrijednih ljudi koji čuvaju tradiciju na autohtone proizvode: 

maslinovo ulje, med,  domaće sireve od životinja s njihovih pašnjaka,obavezno posjećujemo kuću Rabske torte,naše katedrale,Samostan Benediktinki i njihove proizvode od ljekovitih biljaka. 

Također smo osmislili bike ture i ture kajakom ,za grupe ronioca smo se povezali s ronilačkim društvom za sve grupe gostiju koji svoj adrenalin vole osjetiti u podvodnom svijetu.

Zatim ,organiziramo jednodnevne izlete brodom oko otoka Raba , posjet obližnjim otocima također i izlet brodom na kojem imaju fishing a ulov se sprema na brodu kao obrok.

Svim našim gostima koje smjestimo u bilo koji smještajni objekt smo u svakom trenutku na raspolaganju za sve eventualne izazove,savjet.. kamo fino jesti,što vidjeti,koga posjetiti,što ponijeti sa sobom za uspomenu.

Također za  goste koji žele obilježiti neke svoje posebne trenutke (rođendane, vjenčanje,obljetnicu) također organiziramo sa našim suradnicima posebne evente.

Nudimo

vam

Bukiranje turističkih objekata
Dočekivanje i smještaj gostiju
24 h na raspolaganju gostima
Održavanje vašeg smještaja
Oglašavanje na društvenim mrežama

Prepustite

brigu nama

Posredovanje u popunjavanju smještaja 

Za razliku od agencija s kojim su naši suradnici prije surađivali APARTMENTS SOLE-RAB svojim iznajmljivačima omogućava ne samo fiksno preuzimanje objekta, već i fleksibilnu suradnju u kojoj vlasnici mogu i sami bukirati.

Također imamo opciju poslovanja da Vlasnik apartmana za našu proviziju od 30 posto ne mora više uopće voditi brigu o svom objektu.
On mora samo legalizirati i kategorizirati objekt,nama s povjerenjem prepušta ostali dio posla i dobiva svojih 70 posto zarade.
Taj oblik posla je dosta popularan na Rabu za šta smo također morali ishodovati detaljni poslovni plan( na kojem se radilo punih 9 mjeseci) šta su i naše nadležne institucije odobrile.

Ugovori nisu dugoročni već godinu za godinu, dok druge agencije rade minimalno ugovore na dvije godine.
Laka komunikacija s gostima koji dolaze i odlaze će uvjek biti spona između gosta, iznajmljivača, u svakom trenutku gdje se ništa ne prepušta slučaju – to je naš recept za uspjeh.

 

Održavanje vašeg smještaja 

Ono što nudimo je čitava lepeza usluga, od bukiranja turističkih objekata do potpunog preuzimanja objekta: čišćenja, pranja posteljine i održavanja objekta za što imam ugovorenu suradnju s našim poslovnim partnerima.
Našu suradnju prilagođavamo individualnim potrebama naših suradnika tj. iznajmljivača.

U našem poslovanju nema zapravo nikakvih ograničenja, samo strast i dobra organizacija,naravno veliku ulogu imaju web marketing i naravno kvaliteno odađen posao šta nam je i najveća reklama.

Moja

preporuka

Cafe i slastičarnice

Lokalni događaji

restoraunts

Restorani

Biking

Ronjenje

Aktivni odmor

Utisci naših

zadovoljnih klijenata

Rastezljivi Stropovi Stretch Ceiling
gost
Odlican, velik, komforan i cist apartman, blizu mora, prelijepo...
Patricija Bratić Blažević
gost
Prekrasno mjesto, divan apartman blizu mora i jako ljubazna vlasnica za svaku preporuku
Urša Krek
gost
Zelo zeloo lepi apartmajii, lastnica in domaci ZELO prijaznii...
se še vrnemo