Reset Password

Mi ostvarujemo vaše planove

Advanced Search

Moja

preporuka cafe i slastičarnice

Kamo popiti finu kavu,predobre kolače,sladoled iz vlastite proizvodnje,Cocktail ili neku usputnu brusketu.
Također ako želite obilježiti neki Vaš poseban dan (vjenčanje, rođendan, obljetnice braka ili jednostavno slavite život) ,prostor prilagođavaju samo za Vas i Vaše uzvanike i možete im se obratiti s povjerenjem; svojim znanjem i dugogodišnjim iskustvom izaći će u susret svim Vašim željama.

Moja preporuka: Aktivni odmor na našem otoku

Ako želite roniti na najljepšem otoku na Jadranu i uz to na najljepšim ronilačkim terenima onda svakako morate doći na otok Rab i potražiti Mirko Diving Centar.
Pogledajte na njihovom web-u sigurno će te pronaći nešto za sebe i svoj adrenalin.

Za sve Vas koji volite jedrenje -škola jedrenja,kursovi za voditelja brodice i sl.

Za sve Vas koji se želite okušati u kayak avanturi na jednodnevnom ili višednevnom izletu imamo u ponudi kayak ture – Sea KayakCroatia.

Kulturne

znamenitosti Raba

Dobro došli na sretan otok ,sretnih ljudi!Prepoznatljivost našeg predivnog otoka su Četiri rapska zvonika Kao brodska 4 jedra:zvonik crkve Uznesenja Blažene Djevice Marije, zvonik crkve Sv. Ivana Evanđelista, zvonik crkve Sv. Andrije Apostola i zvonik crkve Sv. Justine

Polazeći od ideje muzeja na otvorenome, razvijen je projekt  Rab Archaeological Traces  kojim je prezentirano 30-ak arheoloških lokaliteta na području otoka Raba. Prezentirani lokaliteti povezani su trima poučnim stazama koje se prostiru na području Kampora (staza Capo fronte), Lopara (staze Epario i Frux) i Supetarske Drage (staza Frux). Uz pomoć informativno-edukativnih panoa i interaktivne mobilne aplikacije, slijedite tragove prikrivene u prekrasnim krajolicima i otkrijte kulturno blago otoka!

Kulturni događaji

Utisci naših

zadovoljnih klijenata

Rastezljivi Stropovi Stretch Ceiling
gost
Odlican, velik, komforan i cist apartman, blizu mora, prelijepo...
Patricija Bratić Blažević
gost
Prekrasno mjesto, divan apartman blizu mora i jako ljubazna vlasnica za svaku preporuku
Urša Krek
gost
Zelo zeloo lepi apartmajii, lastnica in domaci ZELO prijaznii...
se še vrnemo