Reset Password

Mi ostvarujemo vaše planove

Advanced Search

O nama

Ljubica Lončarević

Osnivačica sam i vlasnik uspješne agencije za posredovanje u turizmu APARTMENTS SOLE – RAB. Moj posao sam razvila sa velikom željom i voljom da otok Rab i jedinstveno Jadransko more promoviram kao destinacije koje su vam u svakom momentu na raspolaganju.
25. godina radim u turizmu i naučila sam da sve najbolje što se pojavi na tržištu primenim na svoj posao. Tako je nastala ova moja jedinstvena ponuda, da posredujem između Vas korisnika i svih divnih apartmana, kuća i vila koje su u mojoj ponudi. Moja velika ljubav i strast za poslom koji radim će Vam potvrditi da su moje usluge jedinstvene u posredovanju i podršci svih dana vašeg letovanja na Hrvatskom primorju. Radujem se vašem dolasku i našoj suradnji!

Zahvalna sam neizmjerno da od 2017 od kada radim samostalno, ima toliko puno mogućnosti koje mogu da prezentiram i ponudim. Kao i sve popratne aktivnosti na našem predivnom otoku Rabu. Moja primarna djelatnost je posredovanje u popunjavanju apartmana, kuća za odmor i ostalih smještajnih kapaciteta.  Kako to zaista nije dovoljno sve zahtjevnijim gostima koji posjećuju naš otok, napravila sam poveznicu da im organiziramo sve najbolje što svi volimo vidjeti kad negdje dođemo boraviti  na 7, 10 ili 14 dana. Gosti jako vole aktivni turizam te se lepeza raznih aktivnosti neprekidno uvećava.

Naše

usluge

Bukiranje turističkih objekata
Dočekivanje i smještaj gostiju
24 h na raspolaganju gostima
Održavanje vašeg smještaja

Prepustite

brigu nama

Posredovanje u popunjavanju smještaja 

Za razliku od agencija s kojim su naši suradnici prije surađivali APARTMENTS SOLE – RAB svojim iznajmljivačima omogućava ne samo fiksno preuzimanje objekta, već i fleksibilnu suradnju u kojoj vlasnici mogu i sami bukirati. Naš otok Rab je turistički biser Hrvatskog turizma.

 

Održavanje vašeg smještaja 

Ono što nudimo je čitava lepeza usluga od bukiranja turističkih objekata do potpunog preuzimanja objekta: čišćenja, pranja posteljine i održavanja objekta za što imam ugovorenu suradnju s našim poslovnim partnerima.

Moja

preporuka

Cafe i slastičarnice

Lokalni događaji

restoraunts

Restorani

Biking

Ronjenje

Jedrenje i surf

Utisci naših

zadovoljnih klijenata

Rastezljivi Stropovi Stretch Ceiling
gost
Odlican, velik, komforan i cist apartman, blizu mora, prelijepo...
Patricija Bratić Blažević
gost
Prekrasno mjesto, divan apartman blizu mora i jako ljubazna vlasnica za svaku preporuku
Urša Krek
gost
Zelo zeloo lepi apartmajii, lastnica in domaci ZELO prijaznii...
se še vrnemo